Zaalverhuur Hermitage

Naast onze prachtige locaties in het Amsterdam Museum, verzorgen wij tevens de verhuur van de Portrait Gallery in de Hermitage Amsterdam. Op alle locaties zijn er talloze mogelijkheden voor ontvangsten en evenementen.

Portrait Gallery of the 17th Century in de Hermitage Amsterdam
Dertig reusachtige groepsportretten uit de 17de eeuw uit de collecties van het Amsterdam Museum en het Rijksmuseum zijn voor het eerst verzameld in de Hermitage Amsterdam. Deze ‘broers en zussen’ van De Nachtwacht zijn uniek in de wereld en vanwege hun formaat zelden te zien. Samen illustreren zij het verhaal van het voor Nederland zo typerende collectieve burgerschap. Zij houden ons als het ware een spiegel voor. Want de onderlinge verhoudingen van toen liggen aan de basis van de hedendaagse normen en omgangsvormen. Wil jij weten waarom de Nederlander vrijheid en gelijkheid zo hoog in het vaandel heeft staan? Het antwoord hangt – levensgroot – aan de muur in de Hermitage Amsterdam.

Dineren in de Portrait Gallery of the 17th Century
Dineer oog in oog met de invloedrijke burgers van de 17de-eeuwse stad. De tientallen reusachtige groepsportretten uit de Gouden Eeuw vormen een spectaculair decor voor jouw event.

Overige verhuurmogelijkheden
In de Hermitage Amsterdam zijn verschillende bijzondere ruimten beschikbaar voor lezingen, recepties, diners, congressen en vergaderingen. De catering bij alle ontvangsten wordt verzorgd door Restaurant Neva.

Contact
Voor all onze locatie kun je contact opnemen via ons algemene telefoonnummer op werkdagen of via onderstaand emailadres. Ook kun je gebruik maken van het online boekingsformulier.

T 020-5231720
E boekingen@amsterdammuseum.nl

 

Meld je aan voor de Nieuwsbrief